22 de febrer del 2017

HOMES I DONES PARLANT D'IGUALTAT A SITGES AMB TALENT FEMENÍ



El passat 16 de febrer de 2017 a les 19.00 h. al Saló d’Or Palau Maricel de Sitges va tenir lloc la Jornada 'Homes i dones parlem d'igualtat'.
 

La jornada, que s’emmarcava en la iniciativa He for She impulsada per Nacions Unides arreu del món, va tenir per objectiu sensibilitzar i promoure la igualtat a les organitzacions. 


La Presidenta de l’Associació d’empresàries Talent Femení, Susana Villagrasa, va obrir la sessió homes i dones parlem d’igualtat. 


La xerrada va comptar amb Noemí Cano de l’associació d’empresàries Talent Femení. La escultora Elvia Cor va fer una acció escultòrica de la posició que li correspon a la dona a la societat amb les seves obres My Picasso", i "My Frida" 


A continuació va haver la conferència “Empresa i Dona” a càrrec de la Dra. Mònica Gelambí, experta en polítiques públiques de gènere i RSC a les organitzacions. En aquest punt es va parlar sobre les característiques de l’emprenedoria femenina a Catalunya; l’emprenedoria com opció per trencar el sostre de vidre i l’emprenedoria com alternativa per harmonitzar els diferents temps de la vida quotidiana. 


l'Acte va comptar amb la presencia de la Regidora de Turisme Aurora Carbonell.


Des de Talent Femení, volem agraïr a tots i totes per participar en una jornada molt especial a favor de l'Igualtat.

                                                Totes les fotos de l'acte aquí 
Fotos d'aquest blog "Sitgesactiu"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr